Pokec o jednotlivých termínech
Jarka píše:Macyáš píše:Jarka píše:I Macyáš to má blízko, ale zatím nás ignoruje....
. Pro jistotu si už ale zjistím spoje, ať jsem připravena.
Nezjišťuj, nechtěla by ses raději svézt výletně, s větříkem cuchajícím tvůj bujný vlas?
Jaruško - řeknu to takhle - slintala bych blahem v jednom dni dvakrát. Takovou luxusní projížďku už asi nezažiju. Budu vědět ale nejdříve až v úterý 13.4. Děkuji moc za takovou nabídku. Strašně ráda bych tě poznala osobně - a všechny.
-
Macyáš - Příspěvky: 882
Macyáš píše:Jarka píše:Macyáš píše:Jarka píše:I Macyáš to má blízko, ale zatím nás ignoruje....
Nezjišťuj, nechtěla by ses raději svézt výletně, s větříkem cuchajícím tvůj bujný vlas?
Jaruško - řeknu to takhle - slintala bych blahem v jednom dni dvakrát. Takovou luxusní projížďku už asi nezažiju. Budu vědět ale nejdříve až v úterý 13.4. Děkuji moc za takovou nabídku. Strašně ráda bych tě poznala osobně - a všechny.
Domluveno!!!
-
Jarka - Příspěvky: 1784
Macyáš píše:Jarka píše:Macyáš píše:Jarka píše:I Macyáš to má blízko, ale zatím nás ignoruje....
Udělej to tak, abys mohla Dvakrát slintat Projížďka a to druhé, že nás všechny (praštěné) poznáš?
-
Lilie - Příspěvky: 5445
Macyáš píše:Lilie píše:Takže JEDEM Vezmeš to přes Hradec, Andrew, vid? (Prosící smajlík).
Taťku už na to připravuju - už se radši na nic neptá
Jestli se tedy nakonec vypravíte, jeli by jste jen na Mira, nebo i na tu celodenní autíčkovou akci ?
Já to mám nejblíž, tak se vám všem přizpůsobím. Možná se mi podaří zlatíčko zase ukecat zpět, aby nejel No ale nevím, on autíčka žere možná víc než já toho... jak se jmenuje
-
Macyáš píše:Jestli se tedy nakonec vypravíte, jeli by jste jen na Mira, nebo i na tu celodenní autíčkovou akci ?
No já jsem si chtěl okouknou a ofotit ty Porsche a přemýšlel jsem, že bych na tom ovále vyzkoušel, kolik ten můj stařík vytáhne
Ale jestli vás to nebere, tak se klidně přizpůsobím.
-
Andrew - Příspěvky: 3418
Andrew píše:Macyáš píše:Jestli se tedy nakonec vypravíte, jeli by jste jen na Mira, nebo i na tu celodenní autíčkovou akci ?
No já jsem si chtěl okouknou a ofotit ty Porsche a přemýšlel jsem, že bych na tom ovále vyzkoušel, kolik ten můj stařík vytáhne
Ale jestli vás to nebere, tak se klidně přizpůsobím.
Případně ty, které to nebude bavit vezmu na krátký výlet na Štramberk, je to jedno z mých oblíbených míst, navštívíme městský pivovárek a koupíme pravé uši useknuté tureckým nájezdníkům.
-