Eurovision song contest 2012- vseobecny pokec
Re: Eurovision song contest 2012- vseobecny pokec
fanusicka píše:adélka píše:
Mám taky velkou radost . Všimly jste si, že v tom německém článku se píše, že tam vystoupí i se svou skupinou MyRO?
všimla som si to som zvedavá, aké novinky sa chystajú, že by toto bola jedna z nich?
S tím asi bude souviset, ta přeměna FB stránky Rosemaid na Miro Šmajda Official...
- adélka
Kaja píše:ewilyn píše:k diskusii o Mirovej ucasti na Eurovizii
Ďakujem, Ewi, za založenie chlievikov a úvodom sa priznávam, že som nadšená. Zaslúžil si to už minulý rok a podľa toho, čo píšu, na song sa môžeme tešiť. A zaslúžil si túto šancu svojou prácou, svojím talentom, takže gratulujem chlapcovi a som veľmi, veľmi rada.
Sdílím tvoje pocity. Diskuse budou husté a hustější, ale snad to všichni ve zdraví přežijeme. A snad je Mirko dost silný na to, aby všechno zvládl.
- gemini
http://escportal.cz/reprezentant-slovenska-2012/
Jak jste spokojeni s volbou Mira Šmajdy pro Eurovizi 2012? Anketa vlevo dole
Jak jste spokojeni s volbou Mira Šmajdy pro Eurovizi 2012? Anketa vlevo dole
-
Nikys - Příspěvky: 854
Teda hovoria o ňom v Španielsku, nemecku, Anglicku a kto vie ešte kde!. Už viete, čo myslel tými novinkami v roku 2012 v tom svojom blogu!
-
Franci - Příspěvky: 4756
To co tam davaju stare videa zo CSS Tam maju byt tie dva klipy a nejake posledne vystupenia...
- Sidney
To budú zase nervy... Veľmi sa teším . Len aby nepo....i prezentáciu.
-
Jana - Příspěvky: 1885
tak vzhladom k tomu, ze ucast je neista presunula son toto forum do Medii- a hore ho mozeme este vratit podla toho, ako sa to vyvinie, resp. uplne zrusit.....
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
ewilyn píše:tak vzhladom k tomu, ze ucast je neista presunula son toto forum do Medii- a hore ho mozeme este vratit podla toho, ako sa to vyvinie, resp. uplne zrusit.....
Prajem mu aby našiel sponzorov čo mu pokryjú aspoň 50% nákladov, je to skvelá šanca, mal by ju využiť. Ktovie čo bude o rok, dva.. Na teraz sa predsa zaobíde aj bez meďáka atp., či nie? Alebo jeho méta bol samotný výber a tú už dosiahol? Považovala som ho za väčšieho bojovníka.
-
Jana píše:ewilyn píše:tak vzhladom k tomu, ze ucast je neista presunula son toto forum do Medii- a hore ho mozeme este vratit podla toho, ako sa to vyvinie, resp. uplne zrusit.....
Prajem mu aby našiel sponzorov čo mu pokryjú aspoň 50% nákladov, je to skvelá šanca, mal by ju využiť. Ktovie čo bude o rok, dva.. Na teraz sa predsa zaobíde aj bez meďáka atp., či nie? Alebo jeho méta bol samotný výber a tú už dosiahol? Považovala som ho za väčšieho bojovníka.
To určitě nee!To by přece nebylo žádné vítězství ....Snad najde nějaký způsob jak to zafinancovat,pokud to je jediný problém,který brání jeho účasti! A pokud si to přeje!(asi ano )
- zsimona
Jana píše:ewilyn píše:tak vzhladom k tomu, ze ucast je neista presunula son toto forum do Medii- a hore ho mozeme este vratit podla toho, ako sa to vyvinie, resp. uplne zrusit.....
Tak on bojovník je. Ale on sám musí vedieť, akú má čo pre neho cenu, aké má priority.
-
Kaja - Příspěvky: 11272
Včera som si prekladala jedno španielske fórum o Eurovízii, bola som zvedavá, čo si myslia o Mirkovi a zdá sa, že ich celkom zaujal. Píše napr. niekto, že po Kristíne a Twiins veľa nečakal, ale že toto je sľubné, niekto chváli Loneliness, že sa mu páči, ďalší, že má pekný hlas, celkom dobrý prvý dojem mali z materiálov, ktoré si našli.
-
Kaja - Příspěvky: 11272
Kaja píše:Včera som si prekladala jedno španielske fórum o Eurovízii, bola som zvedavá, čo si myslia o Mirkovi a zdá sa, že ich celkom zaujal. Píše napr. niekto, že po Kristíne a Twiins veľa nečakal, ale že toto je sľubné, niekto chváli Loneliness, že sa mu páči, ďalší, že má pekný hlas, celkom dobrý prvý dojem mali z materiálov, ktoré si našli.
snad to dobře dopadne ...
- zariva_kometka
zariva_kometka píše:Kaja píše:Včera som si prekladala jedno španielske fórum o Eurovízii, bola som zvedavá, čo si myslia o Mirkovi a zdá sa, že ich celkom zaujal. Píše napr. niekto, že po Kristíne a Twiins veľa nečakal, ale že toto je sľubné, niekto chváli Loneliness, že sa mu páči, ďalší, že má pekný hlas, celkom dobrý prvý dojem mali z materiálov, ktoré si našli.
Tak už dopadlo. Hip, hip hurá zemskej príťažlivosti.. Najmä že máme pesničku.
-
Mala som sen o Mirkovi a Eurosongu. To semifinále bolo takto v novembri a Mirkospieval po slovensky pesničku Sám. Bol to preklad pesničky Alone, ktorú kedysi speival na koncerte. (Ja som ju ale nikdy nepočula, tak nechápem, ako sa mi dostala do sna). A potom vyhlasovali kto postúpil. Komentátor hovorí. ,,Bud epsoledným vybraným Slovensko?" ,,Bude!" Mirko postúpil.
Ja som tomu nemohla uveriť...
Ja som tomu nemohla uveriť...
-
Franci - Příspěvky: 4756
Jana píše:zariva_kometka píše:Kaja píše:Včera som si prekladala jedno španielske fórum o Eurovízii, bola som zvedavá, čo si myslia o Mirkovi a zdá sa, že ich celkom zaujal. Píše napr. niekto, že po Kristíne a Twiins veľa nečakal, ale že toto je sľubné, niekto chváli Loneliness, že sa mu páči, ďalší, že má pekný hlas, celkom dobrý prvý dojem mali z materiálov, ktoré si našli.
Tak už dopadlo. Hip, hip hurá zemskej príťažlivosti.. Najmä že máme pesničku.
- zariva_kometka