Óčko - Inbox
Re: Óčko - Inbox
ewilyn píše:Kaja píše:Staré mamy sú tiež dôležité. Kto bude detičkám ukazovať videá zo Superstar? Otecko furt na koncertoch a mamičky na sedení u psychológa po 10 deťoch, zvieratkách a neúnavnom odháňaní konkurentiek.
...Kajka uz pise mamicky - no na tych 10 deti bude teda Miro vazne potrebovat viac mamiciek
možno stačí aj jedna, ak zvládne dvakrát porodiť pätorčatá
-
Paula - Příspěvky: 6658
fanusicka píše:ewilyn píše:Kaja píše:Staré mamy sú tiež dôležité. Kto bude detičkám ukazovať videá zo Superstar? Otecko furt na koncertoch a mamičky na sedení u psychológa po 10 deťoch, zvieratkách a neúnavnom odháňaní konkurentiek.
...Kajka uz pise mamicky - no na tych 10 deti bude teda Miro vazne potrebovat viac mamiciek
možno stačí aj jedna, ak zvládne dvakrát porodiť pätorčatá
To by šlo. Ak sa nám chlapec dovtedy skľudní natoľko, že vydrží s tou jednou mamičkou minimálne 2 roky He, dostanem?
-
Kaja - Příspěvky: 11272
Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
-
Franci - Příspěvky: 4756
Franci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Veru, dokym bude skutocne chciet deti, prave ty budes tak akurat...
Byt operkou a starat sa potom o armadu deti, sa s radostou vzdavam...
- Sidney
Franci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Áno Franci, to je asi najreálnejšia varianta. Mňa by za 10 rokov Mirko prijal asi už iba za tú opatrovateľku detí príp. za kuchárku alebo upratovačku haciendy pri mori.
- Henrieta
Henrieta píše:Franci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Áno Franci, to je asi najreálnejšia varianta. Mňa by za 10 rokov Mirko prijal asi už iba za tú opatrovateľku detí príp. za kuchárku alebo upratovačku haciendy pri mori.
Budeš mi pomáhať piecť zákusky a variť, ok?
-
Franci píše:Henrieta píše:Franci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Budeš mi pomáhať piecť zákusky a variť, ok?
Franci to vyriešila, ona bude mamička a my jej budeme pomáhať.
-
Franci, jsme kdykoliv k dispozici, protože ty jsi naše skutečně zlaté děvče Ale ještě nějaký rok počkáme, s tím asi souhlasíš A prosím něco dietnějšího, za chvíli bychom byly jako kuličky po těch sladkostechFranci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
-
Bára - Příspěvky: 7124
Bára píše:Franci, jsme kdykoliv k dispozici, protože ty jsi naše skutečně zlaté děvče Ale ještě nějaký rok počkáme, s tím asi souhlasíš A prosím něco dietnějšího, za chvíli bychom byly jako kuličky po těch sladkostechFranci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Koláčiky zbaštia detičky, my budeme papať s Mirom mrkvu a banány.
-
Co nám taky zbývá A Mirkovy dětičky určitě nebudou baštit koláče a dorty Geny jsou geny Franci bude muset trochu upravit jídelníčekKaja píše:Bára píše:Franci, jsme kdykoliv k dispozici, protože ty jsi naše skutečně zlaté děvče Ale ještě nějaký rok počkáme, s tím asi souhlasíš A prosím něco dietnějšího, za chvíli bychom byly jako kuličky po těch sladkostechFranci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
-
Bára - Příspěvky: 7124
Kaja píše:Bára píše:Franci, jsme kdykoliv k dispozici, protože ty jsi naše skutečně zlaté děvče Ale ještě nějaký rok počkáme, s tím asi souhlasíš A prosím něco dietnějšího, za chvíli bychom byly jako kuličky po těch sladkostechFranci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Ne ne, koláčky zbaštím já a vy a dětičky budete zobat zrníčka a chroupat mrkvičku. Dyť by ta holota malá měla zkažene zoubky a já jako hodna tetička se pro ně klidně obětuju. V té době bestak už budu mít zubní protézu a pár kil navíc u mně nikdy neuškodí.
- kobitka
Co mě se týká, já si počkám "nezbytně nutnou" dobu, pak si sbalím svých pět švestek a tu jednu holčičku a nechám vám ho
-
Lilie - Příspěvky: 5445
zdrhej, dokud můžeš!
-
Esti - Příspěvky: 2324
Esti píše::shock:
zdrhej, dokud můžeš!
-
Lenka - Příspěvky: 4257
Bára píše:Franci, jsme kdykoliv k dispozici, protože ty jsi naše skutečně zlaté děvče Ale ještě nějaký rok počkáme, s tím asi souhlasíš A prosím něco dietnějšího, za chvíli bychom byly jako kuličky po těch sladkostechFranci píše:Takže môžem byť mamičkou aj ja. Vy budete moje operky a budete deti strážiť, keď ja budem piecť a Mirko budse na koncertoch. Pekne si to rozdelíme a budete sa striedať. A ja vám napečiem mnoho koláčikov, ktoré budete papať.
Nemusíš sa obávať. Bude to moja práca. Takže budem piecť iným ľuďom na svadby a tak. Nebude predsa peniaze zarábať len Miro.
-