Choltice - klub Zámek
Macyáš píše:Bára píše: Pohled krásnej, ale děsím se chvíle, kdy mu někdo za ty gatě v zápalu boje zatáhne, ty holky na něj furt ty ruce natahujou. To bude teprve mazec. Začneme asi jezdit hromadně, jednou to musí přijít. Není on nějakej rozdováděnej?
no to je ovšem ďábelská myšlenka. Ale já bych u toho nechtěla bejt. Chci si zachovat aspoň ten malinkatej prostor pro fantazii, který nám ještě Miro zanechal. Ale zdá se , že už jsou vidět první výsledky posilování nebo nečeho podobného. Ty ramena a paže mu narostly.
..to som si tiez vsimla ...ale snad sa neplanuje vyzliekat na kazdom konciku...to by bolo trochu lacne
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
Majka píše:Bára píše:No, ty bláho, to aby měl na zadku suchej zip, jinak si to fakt nedovedu vysvětlit.gemini píše:Majka píše:Lenka píše:Andrew píše:kobitka píše:Diky za report Lilie a doufám ve fotečky
Tu jsou
http://s934.photobucket.com/albums/ad18 ... -Choltice/
Díky za fotečky jsou krásný ještě že měl aspoň ten šátek,ale chybí mi tam ta společná
fotky supr, na té jedné má ty gatě proklatě nízko....
To když vidím na koncertě, tak se nějak nedokážu soustředit na hudbu. Pořád mi v hlavě přepínají dvě myšlenky - na čem mu to drží a snad to drží dobře
no přesně, první co mě napadlo bylo, že kdyby se otočil, tak mu musí lézt celej zadek...no každopádně pěknej pohled, škoda že nebyl naživo
PŘESNĚ tak a LIVE
-
Lilie - Příspěvky: 5445
Lilie píše:Majka píše:ewilyn píše:Lilie, Hanula- diki za super report z koncertu, uz sa tesim do Blavy..
A k tym nohaviciam...no kto vie na com mu drzia
no nechcem pomyslet
Na mobilním telefonu?
no to si neměla říkat...celou noc budu přemýšlet nad velikostí toho mobilu..
- Majka
Majka píše:Lilie píše:Majka píše:ewilyn píše:Lilie, Hanula- diki za super report z koncertu, uz sa tesim do Blavy..
no nechcem pomyslet
Na mobilním telefonu?
Jo,jo tak já si myslím,že velikost toho "mobilu"bude jako velikost mého prvního (tím myslím opravdového)mobilu.Tím chci říct ,že mám asi třetí a pokaždé o něco menší.
- Dafi
Dafi píše:Majka píše:Lilie píše:Majka píše:ewilyn píše:Lilie, Hanula- diki za super report z koncertu, uz sa tesim do Blavy..
no nechcem pomyslet
Na mobilním telefonu?
Jo,jo tak já si myslím,že velikost toho "mobilu"bude jako velikost mého prvního (tím myslím opravdového)mobilu.Tím chci říct ,že mám asi třetí a pokaždé o něco menší.
Takže do Liberce se mám těšit?
-
Lilie - Příspěvky: 5445
Andrew píše:Tu jsou
http://s934.photobucket.com/albums/ad18 ... -Choltice/
veľmi pekné fotky..božeee..nech už je posledný marcový deň
-
Paula - Příspěvky: 6658
Macyáš píše:Bára píše: Pohled krásnej, ale děsím se chvíle, kdy mu někdo za ty gatě v zápalu boje zatáhne, ty holky na něj furt ty ruce natahujou. To bude teprve mazec. Začneme asi jezdit hromadně, jednou to musí přijít. Není on nějakej rozdováděnej?
no to je ovšem ďábelská myšlenka. Ale já bych u toho nechtěla bejt. Chci si zachovat aspoň ten malinkatej prostor pro fantazii, který nám ještě Miro zanechal. Ale zdá se , že už jsou vidět první výsledky posilování nebo nečeho podobného. Ty ramena a paže mu narostly.
Presne toto ma napadlo, keď som videla tie fotky. Tak musí zhodiť tričko, aby bolo vidieť výsledky jeho snaženia. Vyzerá naozaj čoraz lepšie a zahadzovanie zvrškov mi nijako nevadí, radi skontrolujeme pokroky v posilňovni, len tie gate sú fakt trochu riskantné.
-
Kaja - Příspěvky: 11272
Kaja píše:Macyáš píše:Bára píše: Pohled krásnej, ale děsím se chvíle, kdy mu někdo za ty gatě v zápalu boje zatáhne, ty holky na něj furt ty ruce natahujou. To bude teprve mazec. Začneme asi jezdit hromadně, jednou to musí přijít. Není on nějakej rozdováděnej?
Presne toto ma napadlo, keď som videla tie fotky. Tak musí zhodiť tričko, aby bolo vidieť výsledky jeho snaženia. Vyzerá naozaj čoraz lepšie a zahadzovanie zvrškov mi nijako nevadí, radi skontrolujeme pokroky v posilňovni, len tie gate sú fakt trochu riskantné.
Ano, velký souhlas. U fotky č. 2 zvláště patrné. To jsou pazoury!!! Když porovnáte čím hrál na kytaru v Home.....
-
Kotě - Příspěvky: 2321
Davam to i sem- clanok v Blesku o "kalhotach proklate nizko" :
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-su ... lhoty.html
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
ewilyn píše:Davam to i sem- clanok v Blesku o "kalhotach proklate nizko" :
Kytarka a Domi-hned ty zkraje-pro vaši představu....
- gatla