Kosice
Re: Kosice
No, východniari? Nejdete?
-
Kaja - Příspěvky: 11272
Ja sa chystam ale vyzerá to na dážd a podľa programu to bude asi neskoro večer?
-
Kveta - Příspěvky: 575
jana1 píše:Ja sa chystam ale vyzerá to na dážd a podľa programu to bude asi neskoro večer?
Tak to som zvedavá ,ako to pojmú na vychode ...chcú ho ? ,či ?
-
mari - Příspěvky: 4670
mari píše:jana1 píše:Ja sa chystam ale vyzerá to na dážd a podľa programu to bude asi neskoro večer?
Ak slečny a dámy nezmenili názor a stále ho milujú, tak by ich tam malo prísť dosť, viď. natáčanie Modrého z neba. Odvtedy síce pretieklo veľa vody, ťažko povedať. Myslím, že zvedavosť zvíťazí aj u ostatných, ak je to zadarmo.
-
Ivana - Příspěvky: 2405
mari píše:jana1 píše:Ja sa chystam ale vyzerá to na dážd a podľa programu to bude asi neskoro večer?
My na Moravě jdeme, i kdybychom měli poručit větru dešti a vzít si na to dovolenou...... protože víme, že všude dobre, doma skvele a na Moravě nejlíp!!! A doma by neměl na fandění žádnou podporu z fóra? Nikdo by se s ním nešel pozdravit a neřekl by...Hele, já jsem z tvého fóra, všichni tě moc pozdravují? To mi holky neříkejte
-
Jarka - Příspěvky: 1784
Určite idem pršiplašť som si kupila ešte v Poprade .Ked dobre rozumiem malo by to byť aj on-line na webe http://www.kosice2013.sk/sk/clanok/ceky ... -kosiciach
-
Kveta - Příspěvky: 575
jana1 píše:Určite idem pršiplašť som si kupila ešte v Poprade .Ked dobre rozumiem malo by to byť aj on-line na webe
http://www.kosice2013.sk/sk/clanok/ceky ... -kosiciach
to je super...a o divakov sa nebojim- jedine, ze by bolo fakt hnusne pocasie . Len skoda, ze nie je ziadny presny cas
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
ewilyn píše:jana1 píše:Určite idem pršiplašť som si kupila ešte v Poprade .Ked dobre rozumiem malo by to byť aj on-line na webe
http://www.kosice2013.sk/sk/clanok/ceky ... -kosiciach
to je super...a o divakov sa nebojim- jedine, ze by bolo fakt hnusne pocasie . Len skoda, ze nie je ziadny presny cas
Má to začať o 19 00 hod. ,ale v akom poradí ?
-
mari - Příspěvky: 4670
Kto ide, nech si to užije. A nech si to užije hlavne Mirko, keď to bude v jeho rodnom kraji.
-
Franci - Příspěvky: 4756
Franci píše:Kto ide, nech si to užije. A nech si to užije hlavne Mirko, keď to bude v jeho rodnom kraji.
jde vam to nekomu ?
- lucka1992
lucka1992 píše:Franci píše:Kto ide, nech si to užije. A nech si to užije hlavne Mirko, keď to bude v jeho rodnom kraji.
jde vam to nekomu ?
mne sa niečo spustilo, keď som klikla napravo na dve v jednom, teraz tam je filharmonia.
-
Ivana - Příspěvky: 2405
lucka1992 píše:Franci píše:Kto ide, nech si to užije. A nech si to užije hlavne Mirko, keď to bude v jeho rodnom kraji.
jde vam to nekomu ?
mně to jde v pohodě http://stream.kosice2013.sk/
-
debbie - Příspěvky: 1575
jde vam to nekomu ?
Ano...teď jsem to otevřela
-
Kotě - Příspěvky: 2321
Kotě píše:lucka1992 píše:Franci píše:Kto ide, nech si to užije. A nech si to užije hlavne Mirko, keď to bude v jeho rodnom kraji.
jde vam to nekomu ?
Ano...teď jsem to otevřela
ja tam mam nějake kecani
- lucka1992