ôsme kolo
Re: ôsme kolo
Lilie píše:ewilyn píše:Lilie píše:Takže vy FAKT jdete?
Ano, ideme ..teda dufame
Ci taky
este sa da prihlasit u Martiny ..do soboty poludnia..
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
Sidney píše: Mne uz poslala spravu, ze treba ist nejakym druhym vchodom a tak dalej..., som v robote hotovy blazinec, dnes sa sem uz asi nedostanem.
Snad aj vam nieco posle, lebo ja som neuviedla pocet osob, ale ratam, ze s jednou osobou este mozem ist... Zajtra sa cez forum s vami dohodnem.
Ahojte zatial.
Sidney, napisala som Ti opat SZ ...ak chces ista este s niekym, tak to Martine prosim napis, nech pocet ludi sedi a nie su potom zmatky
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
Lilie píše:Ci taky
Bych taky šel, ale tuhle neděli se mi to nehodí. Uvidíme, jestli náš Harapes postoupí a bude ta nabídka platit i příští týden
Oficiální web: http://www.mirosmajda.sk
Fotogalerie: http://mirosmajda.sk/galerie/foto
Videa: http://mirosmajda.sk/galerie/video
Fotogalerie: http://mirosmajda.sk/galerie/foto
Videa: http://mirosmajda.sk/galerie/video
-
Andrew - Příspěvky: 3418
Andrew píše:Lilie píše:Ci taky
Bych taky šel, ale tuhle neděli se mi to nehodí. Uvidíme, jestli náš Harapes postoupí a bude ta nabídka platit i příští týden
FAKT bys jel V tom případě se taky hlásím
-
Lilie - Příspěvky: 5445
ewilyn píše:Sidney píše: Mne uz poslala spravu, ze treba ist nejakym druhym vchodom a tak dalej..., som v robote hotovy blazinec, dnes sa sem uz asi nedostanem.
Snad aj vam nieco posle, lebo ja som neuviedla pocet osob, ale ratam, ze s jednou osobou este mozem ist... Zajtra sa cez forum s vami dohodnem.
Ahojte zatial.
Sidney, napisala som Ti opat SZ ...ak chces ista este s niekym, tak to Martine prosim napis, nech pocet ludi sedi a nie su potom zmatky
Poslala som ti SZ, teda dufam, je tam aj cislo aj mail...
- Sidney
HOLKY,KDYŽ TAM POJEDETE TAK HO MOC PODPOŘTE I ZA MĚ.JÁ VÁM BUDU MÁVAT PŘES OBRAZOVKU.UŽIJTE SI TO I ZA MĚ .ŠMAJDÁČÍČEK HARAPESÍČEK AT SE DRŽÍ A VYDRŽÍ AŽ DO KONCE.MÍLA
-
Míla - Příspěvky: 1951
Ďakujem, tým, ktorí sa chystajú ho ísť podporiť na LD, pozdravte ho od nás všetkých. My budeme držať palce a, samozrejme, kto môže, posielať SMS-ky. Idem mu hneď nejaké poslať.
Naposledy upravil Kaja dne 06 kvě 2010, 17:05, celkově upraveno 1
-
Kaja - Příspěvky: 11272
TO BUDEŠ MOC HODNÁ.TO JE TAKOVÁ ŠKODA,ŽE ČECHYŠE NEMŮŽOU POSÍLAT SMS.TO MĚ TAK ŠTVE AŽ TO BOLÍ.MÍLAKaja píše:A ja mu idem poslať aspoň nejaké SMS-ky.
-
Míla píše:TO BUDEŠ MOC HODNÁ.TO JE TAKOVÁ ŠKODA,ŽE ČECHYŠE NEMŮŽOU POSÍLAT SMS.TO MĚ TAK ŠTVE AŽ TO BOLÍ.MÍLAKaja píše:A ja mu idem poslať aspoň nejaké SMS-ky.
Nevadí, Míla, budeš mu posielať na diaľku pozitívnu energiu, možno aj to pomôže.
-
Kaja - Příspěvky: 11272
TA MU UŽ JEDE OD NEDĚLE VZDUCHEM A POŘÁDNÁ DÁVKA TAKOVÁ KONSKÁ.MÍLAKaja píše:Míla píše:TO BUDEŠ MOC HODNÁ.TO JE TAKOVÁ ŠKODA,ŽE ČECHYŠE NEMŮŽOU POSÍLAT SMS.TO MĚ TAK ŠTVE AŽ TO BOLÍ.MÍLAKaja píše:A ja mu idem poslať aspoň nejaké SMS-ky.
Nevadí, Míla, budeš mu posielať na diaľku pozitívnu energiu, možno aj to pomôže.
-
Napadlo ma ,ako by mohol začať waltz : Sedel by za klavírom a hral začiatok piesne,na ktorú budú tancovať.Pritancovala by Katarína a on by sa k nej pridal...a dostali by štyri 10 !!!
-
mari - Příspěvky: 4670
Lilie píše:Takže vy FAKT jdete?
jj bude sa tancovať môj najobľúbenejší tanec salsa a to si nemôžem nechať ujsť ale beda ak ho pokazí
-
Paula - Příspěvky: 6658
mari píše:Napadlo ma ,ako by mohol začať waltz : Sedel by za klavírom a hral začiatok piesne,na ktorú budú tancovať.Pritancovala by Katarína a on by sa k nej pridal...a dostali by štyri 10 !!!
to by bolo krásne snáď by to dojalo aj Chlopčíka s Hubovou
-
Paula - Příspěvky: 6658
Kaja píše:Ďakujem, tým, ktorí sa chystajú ho ísť podporiť na LD, pozdravte ho od nás všetkých. My budeme držať palce a, samozrejme, kto môže, posielať SMS-ky. Idem mu hneď nejaké poslať.
Dúfam, že budete fandiť a tlieskať tak silno, aby porota videla a počula ktorá "celebrita" je najpopulárnejšia! A sms posielam, čo mi sily aj financie stačia! (ale je ich dosť!)
-
Leila - Příspěvky: 1965
TAK VY HOLKY ZE ZAHRANIČÍ JÁ VÁM POSÍLÁM EXPRESS VZDUŠNÝM PENDOLÍNEM TAKY ENERGII,ABY JSTE MĚLI SÍLU POSÍLAT SMS I ZA NÁS ČEHŮNKY.AHOJKY ŠMAJDULKY .MÍLALeila píše:Kaja píše:Ďakujem, tým, ktorí sa chystajú ho ísť podporiť na LD, pozdravte ho od nás všetkých. My budeme držať palce a, samozrejme, kto môže, posielať SMS-ky. Idem mu hneď nejaké poslať.
Dúfam, že budete fandiť a tlieskať tak silno, aby porota videla a počula ktorá "celebrita" je najpopulárnejšia! A sms posielam, čo mi sily aj financie stačia! (ale je ich dosť!)
-