Miro Šmajda ( Max Jason Mai) 

Neoficiální fórum Mirových/Maxových fanoušků

Přihlásit se

mirosmajda.com LIVE 2014 BRNO,CZ, 15.5.2014, Melodka

mirosmajda.com LIVE 2014 BRNO,CZ, 15.5.2014, Melodka

Příspěvekod ewilyn » 07 kvě 2014, 18:27

"Special event full koncert mirosmajda.com v novom line-upe!!! ... V plnej palbe nasekame veci z aktualneho alba, nebudu chybat veci z prvej dosky - no ale hlavne samozrejme nieco nove naviac ! :) \m/ "

Special Guests:
Reservoar Dogz
a
Watch This!

Melodka - od 19.30 hod, vstupne 100,-

udalost na FB: https://www.facebook.com/events/704027056327674/?ref=5

http://www.melodka.cz/program
Uživatelský avatar
ewilyn
 
Příspěvky: 9254
Registrován: 05 úno 2010, 23:21
Bydliště: ako kedy :-)

Re: mirosmajda.com LIVE 2014 BRNO,CZ, 15.5.2014, Melodka

Příspěvekod zsimona » 16 kvě 2014, 17:00

Tak pokus o kraťoučký reportík z Brna :P ...Z tohoto fóra jsem tam byla s Lilii,Bárou a Kajou.Miro hrál jako druhý a je nutno říct,že na 1. kapelu tam pod podiem bylo minimum lidí a kapele se nijak nedařilo lidi rozproudit,Až teprve s nástupem MIROSMAJDA.COM se lidé z celého klubu začali přesouvat pod podium a najednou bylo plno . :miro: začal už klasicky Requiem a dál pokračoval playlist z složený z písniček 2.CD a i některých věcí z 1.CD....asi v půlce kluci,stejně jako v Ostravě,odložili nástroje a ujmuli se akustických kytar.Slyšet LF,Príbeh tela a Baby v akustické podobě,je vážně zážitek... :thumbup: ...zvláště uprostřed toho rockového nářezu :D ( U Príbehu těla nám Miro oznámil,že příští týden bude tato písnička nasazena do vysílání Radiožurnálu!!! :thumbup: ...a že se jedná i do nasazení do rádia v síti Tesca!......)Potom už se pokračovalo zase klasicky a zazněly i nějaké covery...Billie Jean,Paradise City..... taky zazněla Nostalgie,ke které se točil klip,který by měl být taky tento týden zveřejněn...a písnička bude nasazena do Music Chart- :miro: podotkl,že doufá,že tam dlouho vydrží! :) ....Nutno říct,že celou dobu se publikum skvěle bavilo,spoustu písniček odzpívalo spolu s :miro: ...tleskalo se,skákalo a na závěr si publikum vyskandovalo ještě jeden přídavek,co už nebyl ani v plánu.....Rock´n´roll. :) .......Musím ríct,že tolik energie,nahuštěné do tak malého prostoru a času jsem už dlouho neviděla :D ....a děkuji všem,co tam byli a užili si to taky :)
zsimona
 
Příspěvky: 2677
Registrován: 17 kvě 2011, 16:16

Re: mirosmajda.com LIVE 2014 BRNO,CZ, 15.5.2014, Melodka

Příspěvekod Lilie » 16 kvě 2014, 18:36

zsimona píše:Tak pokus o kraťoučký reportík z Brna :P ...Z tohoto fóra jsem tam byla s Lilii,Bárou a Kajou.Miro hrál jako druhý a je nutno říct,že na 1. kapelu tam pod podiem bylo minimum lidí a kapele se nijak nedařilo lidi rozproudit,Až teprve s nástupem MIROSMAJDA.COM se lidé z celého klubu začali přesouvat pod podium a najednou bylo plno . :miro: začal už klasicky Requiem a dál pokračoval playlist z složený z písniček 2.CD a i některých věcí z 1.CD....asi v půlce kluci,stejně jako v Ostravě,odložili nástroje a ujmuli se akustických kytar.Slyšet LF,Príbeh tela a Baby v akustické podobě,je vážně zážitek... :thumbup: ...zvláště uprostřed toho rockového nářezu :D ( U Príbehu těla nám Miro oznámil,že příští týden bude tato písnička nasazena do vysílání Radiožurnálu!!! :thumbup: ...a že se jedná i do nasazení do rádia v síti Tesca!......)Potom už se pokračovalo zase klasicky a zazněly i nějaké covery...Billie Jean,Paradise City..... taky zazněla Nostalgie,ke které se točil klip,který by měl být taky tento týden zveřejněn...a písnička bude nasazena do Music Chart- :miro: podotkl,že doufá,že tam dlouho vydrží! :) ....Nutno říct,že celou dobu se publikum skvěle bavilo,spoustu písniček odzpívalo spolu s :miro: ...tleskalo se,skákalo a na závěr si publikum vyskandovalo ještě jeden přídavek,co už nebyl ani v plánu.....Rock´n´roll. :) .......Musím ríct,že tolik energie,nahuštěné do tak malého prostoru a času jsem už dlouho neviděla :D ....a děkuji všem,co tam byli a užili si to taky :)


:thumbup: :thumbup: Dodám, že i kluků tam bylo docela dost a bavili se taky dobře, :miro: byl ke všem velmi milý.....Povedená akce :thumbup:
Uživatelský avatar
Lilie Czech Republic (cz)
 
Příspěvky: 5445
Registrován: 05 úno 2010, 23:38
Bydliště: Mechov




Zpět na april/duben- maj/kveten 2014

cron