Choltice - klub Zámek
Macyáš píše:kobitka píše:Macyáš píše:Kaja píše:Andrew píše:kobitka píše:jo, jo je to fešák ale někdo by mu měl pujčít holící strojek. Nemám ráda strniště
Bych řekl, že právě to se dámám líbí. Jednoho holobrádka už tu máme
Ja mám rada strnisko
Já raději holobrádky . Ono taky záleží . Né každému to sluší, a hlavně né každému chlapovi rostou ty vousy tak nějak chutně. Když to vypadá jako tři chlupy ve dvou řadách, tak to snad radši nic. A kolik že to vlastně měl ten Miro těch chlupů, když v maskérně "třestal" ?
Myslím, že 13
A já jsem prostě úchylná ale já rači holobrátky . strniště škrábe a kníra nebo plnovous no fůůůj. Ty zbytky jídla v tom porostu nemají chybu. Dej potom takovému člověku pusu aniž by baba přemýšlela jestli to tam je chleba nebo rohlík.
Kobitko, tak to máme stejné uvažování. O těch zbytcích jídla, je taky můj oblíbený argument. Akorát já tam vidím místo chleba nudle. A s tím škrábaním taky souhlasím. A v některých situacích ještě navíc dvě strniště fungují na principu suchého zipu.
Nu coš dáme pusu a ještě se u toho stihneme najíst.
Princip suchého zipu ? No i to mi možná za pár let hrozí
- kobitka
kobitka píše:
Já to nemyslela tak, že na tebe příjdou v 50 hormonální změny a narostou ti vousy. Já myslela střet dvou stnišť trochu jižněji, a to právě v našem věku. Protože předpokládám, že po 50-sátce se už na to vys..ru.
Naposledy upravil Macyáš dne 20 bře 2010, 23:20, celkově upraveno 1
-
Macyáš - Příspěvky: 882
Macyáš píše:kobitka píše:
Já to nemyslela tak, že na tebe příjdou v 50 hormonální změny a narostou ti vousy. Já myslela střet dvou stnišť trochu jižněji, a to právě v našem věku. Protože předpokládám, že po 50-sátce se už na to vys..ru.
To víš chytrému napověs a hlopého kopni. Náhodou já četla, že po 50 si to baby užívají nejvíc jen mají problém najít partnera, protože v jejich věku už jsou krapet opotřebovaní.
- kobitka
fanusicka píše:ikka píše:
Keďže som od neho bola minule len pár cm, tak sa pridávam..
závidím a tiež je naživo taký charizmatický ako naše blonďavé kuriatko?
Závidieť nie je veľmi čo Ale páčil sa mi.. Má niečo do seba.. Ináč by som si ho ani nevšimla. Minule do mňa Sajfa musel takmer naraziť, aby som ho zaregistrovala. A kuriatko má pre mňa charizmu ako málokto, takže...
Inak, mne jemné strnisko nevadí..
- ikka
Macyáš, to jsem taky původně plánovala, ale jedna kolegyně mě vyvedla z omylu. Prý tam přestane fungovat ten premenstruační syndrom a nastává u žen další vrchol aktivit tohoto druhu. No nechme se překvapit. Andrew na nás asi brzy nasadí cenzuru.Macyáš píše:kobitka píše:
-
Bára - Příspěvky: 7124
ikka píše:
Závidieť nie je veľmi čo Ale páčil sa mi.. Má niečo do seba.. Ináč by som si ho ani nevšimla. Minule do mňa Sajfa musel takmer naraziť, aby som ho zaregistrovala. A kuriatko má pre mňa charizmu ako málokto, takže...
Inak, mne jemné strnisko nevadí..
náhodou ja by som ho veľmi rada stretla v autobuse, či kde si na neho natrafila
-
Paula - Příspěvky: 6658
Macyáš píše:kobitka píše:
Macyáš,neviem čím toje,ale ked zablúdiš "týmto smerom",ja ťa vždy pochopím ,ale prečo nepochopím aj ako sem mám vložiť fotky
-
mari - Příspěvky: 4670
mari píše:Macyáš,neviem čím toje,ale ked zablúdiš "týmto smerom",ja ťa vždy pochopím ,ale prečo nepochopím aj ako sem mám vložiť fotky
Jestli to chceš zkusit teď , tak pojď na pískoviště. Nejsem sice v tomhle žádná hvězda, ale ráda ti pomůžu. Víc hlav, víc ví. A mně se už i podařilo tady fotku hodit.
-
kobitka píše:Macyáš píše:kobitka píše:
To víš chytrému napověs a hlopého kopni. Náhodou já četla, že po 50 si to baby užívají nejvíc jen mají problém najít partnera, protože v jejich věku už jsou krapet opotřebovaní.
..tak holt musia hladat medzi tymi "holobriadkami "
..inak Macyas...ten "suchy tip" nemal chybu ..treba udrzovat vnutornu krasu
-
ewilyn - Příspěvky: 9254
Bára píše:Macyáš, to jsem taky původně plánovala, ale jedna kolegyně mě vyvedla z omylu. Prý tam přestane fungovat ten premenstruační syndrom a nastává u žen další vrchol aktivit tohoto druhu. No nechme se překvapit. Andrew na nás asi brzy nasadí cenzuru.Macyáš píše:kobitka píše:
No, já mám v práci cca 60-letou kolegyni, která prakticky o ničem jiném nemluví a na nic jiného nemyslí. Tak snad budeme mít to štěstí a potká to i nás. Necháme se překvapit.
-
Macyáš píše:Bára píše:Macyáš, to jsem taky původně plánovala, ale jedna kolegyně mě vyvedla z omylu. Prý tam přestane fungovat ten premenstruační syndrom a nastává u žen další vrchol aktivit tohoto druhu. No nechme se překvapit. Andrew na nás asi brzy nasadí cenzuru.Macyáš píše:kobitka píše:
No, já mám v práci cca 60-letou kolegyni, která prakticky o ničem jiném nemluví a na nic jiného nemyslí. Tak snad budeme mít to štěstí a potká to i nás. Necháme se překvapit.
Dámy, co takhle se poptat povolanějších
Ona se začne upřednostňovat kvalita před kvantitou a není třeba si něco namlouvat, no a taky to hodně zaleží na myšlení. Začínám si čím dál tím víc uvědomovat obrovské rozdíly mezi svými vrstevnicemi. Já se dokážu vrhnout po hlavě do jakéhokoliv dobrodružství a ty zkostňatělé předsudky stejně starých bab jsou mi jen k smíchu.
-
Jarka - Příspěvky: 1784
Franci píše:Kto je ten chlapec s gytarou? No spomínali ste Sajfu, kde si h ostretla Ikka? On je zlatý. Nechápem, prečo sa mu posmievajú, že je mimozemšťan.
Ten chlapec je z Mirkovej kapely, ako inak A Sajfu som tu spomenula len náhodou, ako príklad. Stretla som ho nedávno v meste aj s frajerkou, dobre sa zabávali a takmer do mňa narazil. Aj ja ho mám rada, s Adelou sú vo Fun radiu skvelí..
- ikka